
آموزش نصب رادیاتور
آموزش نصب رادیاتور : تنه اصلی رادیاتور ها از اتصال صفحات فلزی به یکدیگر تشکیل شده است که با عبور آب گرم از داخل آن صفحات ، سطوح خارجی رادیاتور گرم می شود و در اثر وزش طبیعی کنوکسیون و تشعشع،گرما را به محیط انتقال می دهد. در اینجا می توانید آموزش نصب رادیاتور را به طور کامل آموزش ببینید.
به منظور تکمیل اطلاعات مشتریان عزیز، توضیحات جامع و تخصصی در ارتباط با رادیاتور و انواع آن با عناوین زیر به تفصیل بیان شده است.
همچنین کاربران عزیز می توانند جهت مشاهده انواع مدل های رادیاتور ، و مقایسه قابلیت های هر مدل و کاربری هر یک از رادیاتور ها به لینک زیر مراجعه نمایند.
رادیاتور چیست؟
رادیاتور ها از نظر جنس سه نوع اند :
- رادیاتو چدنی
- رادیاتور فولادی
- رادیاتور آلومینیومی
تنه اصلی هر سه نوع از اتصال صفحات فلزی به یکدیگر تشکیل شده است که با عبور آب گرم از داخل آن صفحات ، سطوح خارجی رادیاتور گرم می شود و در اثر وزش طبیعی کنوکسیون و تشعشع،گرما را به محیط انتقال می دهد.
با کم و زیاد کردن صفحه های فلزی ( پره ها ) ، می توان میزان حرارت دهی رادیاتور را تغییر داد.
رادیاتور ها را معمولا زیر پنجره و نزدیک دیوارهای خارجی قرار می دهند. فاصله رادیاتور از دیوار بین 3 الی 5 سانتی متر فاصله آن از کف ، حدود 5 سانتی متر است.فاصله از کف،با قرار گرفتن رادیاتور بر روی پایه و فاصله از دیوار ،با بست رادیاتور ایجاد می شود.
نصب رادیاتور ها
به طور کلی برای اینکه عمل گردش هوا در اتاق بهتر صورت گیرد و تمامی قسمت ها گرم بمانند، باید رادیاتور ها بر روی دیوار خارجی در زیر پنجره ها و یا در کنار درهای خروجی نصب گردند. به این ترتیب با صعود هوای گرم از رادیاتور ،هوای سرد نفوذی نیز با آن بالا می رود و محل های نزدیک پنجره هم به خوبی گرم خواهد ماند.ولی اگر بر روی دیوار داخلی،دور از پنجره قرار داده شود ، هوای گرمی که از رادیاتور صعود می نماید در نزدیکی پنجره،پس از سرد شدن نزول می کند و با هوای سرد نفوذی مخلوط می شود و سپس از قسمت پایین به طرف رادیاتور حرکت می نماید، در نتیجه همیشه هوای سردی را در قسمت کف احساس خواهیم کرد.
خم اتکا:
از این نوع خم در اتصال رادیاتور های با اتصال یک طرفه به لوله اصلی استفاده می شود.خم های علمک رادیاتور،معمولا با زاویه ی 30 تا 45 درجه اعمال می شود.
مراحل اجرای کار رادیاتور
- رادیاتور ها را با احتیاط به محل نصب حمل و از کارتن خارج نمایید. (در جابه جایی و نصب رادیاتور توجه کنید که دیوارها،کف محل نصب و نیز خود رادیاتور آسیب نبیند.)
- اگر رادیاتور آلومینیومی باشد، ماسوره ی تبدیل های رفت،برگشت ،هواگیری و در پوش آن را همراه با واشر مربوط به آن با آچار فرانسه محکم کنید.
- رادیاتو را در محل نصب قرار دهید و به فاصله ی آن از لوله ها و فاصله ی لوله های رفت و برگشت از یکدیگر توجه کنید.
- ماسوره ی زانو قفلی رادیاتور را به بوشن پایین رادیاتور و ماسوره ی شیر رادیاتور را به بوشن بالایی رادیاتور(با استفاده از نوار تفلن )ببندید.
- درپوش و بوشن لوله ی رفت و لوله ی برگشت را باز کنید.
- زانو قفلی را با استفاده از مواد آب بندی به لوله ی برگشت رادیاتور ببندید و پس از آن رادیاتور را نزدیک زانو قفلی ببرید و مهره ماسوره را با دست سفت کنید.به این ترتیب اتصال رادیاتور به لوله ی برگشت صورت می گیرد(در صورتی که سرلوله ی برگشت پایین تر از حد مجاز باشد ، برای اتصال از رو پیچ توپیچ استفاده کنید ولی اگر سرلوله ی برگشت بالاتر از حد مجاز باشد،باید لوله را ببرید و مجددا سر لوله را حدیده کنید.)
- شیر رادیاتور را موقتا به ماسوره ی رادیاتور ببندید و ارتفاع آن را تا سر لوله ی رفت با متر اندازه گیری کنید.
- با توجه به اندازه گیری بالا لوله ی 2/1 اینچ را ببرید و دو طرف آن را برقو و حدیده کنید.
- شیر رادیاتور را به یک طرف لوله ی مذکور ببندید. سپس طرف دیگر آن را به بوشن لوله ی رفت آب گرم اتصال دهید.
- اکنون محل نصب بست رادیاتور را بر روی دیوار علامت گذاری کنید.
- مهره های رفت و برگشت را از شیر و زانو قفلی باز کرده،رادیاتور را جابه جا کنید.
- مته ی الماسه ی شماره ی 6-7 میلی متر را به سه نظام ماشین مته ببندید و با احتیاط دو شاخه ی آن را به پریز برق وصل کنید.محل های علامت گذاری شده را سوراخ کنید و رول پلاک پلاستیکی را با ضربات آرام چکش در سوراخ های ایجاد شده قرار دهید و بست را به وسیله ی پیچ چوب در محل خود محکم کنید
- اگر رادیاتور آلومینیومی باشد، آن را بر روی بست قرار دهید و مهره های رفت و برگشت را محکم نمایید.
- اگر رادیاتور فولادی باشد،زبانه های بست را با باز کردن مهره بیرون بیاورید.
- رادیاتور را در جای خود قرار دهید و تراز نمایید. سپس مهره های رفت و برگشت را محکم کنید . پس از آن زبانه ی بست را در جای خود قرار دهید و مهره ی آن را سفت کنید.
- شیر هواگیری را با استفاده از نوار تفلن در جای خود ببندید.
- شیر فلکه ی رفت و برگشت موتور خانه را باز کنید تا رادیاتور از آب پر شود.پر شدن رادیاتور را از طریق باز کردن شیر هواگیری کنترل کنید.
- محل اتصال را از نظر نشت بررسی کنید و در صورت وجود نشت، با سفت کردن اتصالات آن ها را نشت گیر ی کنید.
تذکر:
رادیاتور آلومینیومی را بهتر است روی دیوار و به فاصله 10 سانتی متری از کف نصب کنید،در چنین مواردی معمولا در زمان اجرای لوله کشی ساختمان ، لوله ی رفت و برگشت را بر روی دیوار و با فاصله ی مناسب تعبیه می نمایند.
با تشکر از اعتماد شما، فروشگاه اینترنتی بامین تهویه تصاویر،اطلاعات فنی و مشخصات انواع رادیاتور را جهت مقایسه و خریدی مطمئن در اختیار مشتریان محترم قرار داده است. مشاورین بامین تهویه آماده ی پاسخ گویی به سوالات شما می باشند.
بامین تهویه تخصصی ترین وب سایت کشور در زمینه تأسیسات